Despre noi

Incepand cu anul 1999, la sapte ani de la aparitia pe piata a companiei in anul 1992, GALLTROPHY s-a lansat intr-un domeniu de activitate nou, realizarea de trofee, cupe si produse conexe, domeniu organizat in cadrul unei divizii independente.

Cand realizam trofeele GALLTROPHY nu ne gandim la pretul acestora, ci la valoarea dobandita odata inmanate invingatorilor. Preturile trofeelor GALLTROPHY le puteti gasi pe pagina de produse, valoarea o veti afla in momentul la care ne-am gandit atunci cand am creat trofeul ales de dumneavoastra.

Standardele de calitate GALTROPHY sunt cele mai ridicate, fiind stabilite de catre clientii nostri in cei peste 10 ani de prezenta neintrerupta in cadrul reusitelor importante din viata acestora. Astfel, calitatea cupelor si trofeelor GALLTROPHY a crescut concomitent cu performantele sportivilor ce le-au ridicat deasupra lor, iar calitatea medaliilor oferite de catre noi s-a imbunatatit concomitent cu schimbarea culorii medaliilor castigate de cei care ne-au facut onoarea sa le poarte.

GALLTROPHY ofera clientilor sai un pachet complet de servicii conexe, de la personalizarea trofeelor, cupelor si celorlalte produse similare, pana la transport si consultanta specializata in alegerea si particularizarea produsului dorit. Va invitam sa vizitati pagina noastra, pentru a afla mai multe detalii despre acestea.

Din dorinta de a veni in intampinarea clientilor nostri, am deschis patru puncte de lucru in Timisoara, doua in Arad si cinci astfel de sedii in Bucuresti. Pentru a afla locatiile exacte ale sediilor GALLTROPHY, va rugam sa vizitati pagina special creata pentru aceasta si veti afla unde ne gasiti. Toate produsele si serviciile GALLTROPHY pot fi comandate on-line extrem de simplu si rapid.

Va stam la dispozitiei pentru orice alte detalii sau solicitari, sens in care va rugam sa folositi pagina de contact, urmand sa va raspundem in cel mai scurt timp.

Construit pe OpenCart. Cupe Sportive TOP © 2024